fbpx
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ άνω των 30€

Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.max.gr αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας με την επωνυμία “ΑΣΣΑΡΙΩΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ. ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ. ΑΦΜ 114556563 ΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και εδρεύει Αγίας Λαύρας 23 στο Ηράκλειο Κρήτης με ΤΚ 71307. Η ιστοσελίδα έχει στόχο να παράσχει τη δυνατότητα στους χρήστες για εξ αποστάσεως διαδικτυακή παραγγελία καθώς και διαδραστική επικοινωνία, με την αποκαλούμενη εφεξής “Εταιρία” αξιοποιώντας εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε χρήστης ο οποίος εισέρχεται και συναλλάσσεται με οποιοδήποτε τρόπο με την “Εταιρεία” θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλαχτα τους όρους που ακολουθούν, χωρίς καμιά εξαίρεση. Η “Εταιρεία” διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα της να τροποποιήσει τους όρους χρήσης χωρίς καμία προειδοποίηση γι ‘αυτό οι επισκέπτες οφείλουν να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον συνεχίζουν την χρήση εικάζεται ότι συναινούν με τους όρους χρήσης.

Υποχρεώσεις επισκέπτη

Ο επισκέπτης του ιστότοπου δεσμεύεται να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και να απέχει από οποιαδήποτε παράνομη και καταχρηστική χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του ιστότοπου. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχόν ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Οι χρήστες του ιστότοπου θεωρούνται απολύτως υπεύθυνοι για την διαχείριση του λογαριασμού τους, καθώς και κάθε ενέργειας που τον αφορούν. Οι χρήστες οφείλουν να ελέγξουν προσεκτικά τις πληροφορίες που παρέχονται και την καταλληλότητα των προϊόντων που επιθυμούν να παραγγείλουν πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Περιορισμός ευθύνης

Η Εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η Εταιρεία προσπαθεί να παρέχει όσο το δυνατόν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας γι αυτό και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή / και υπηρεσίες ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή / και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή / και της τιμής ενός προϊόντος .Περαιτέρω, επιφυλάσσεται ως προς τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.).

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών, ήχων, βίντεο, ονομάτων, λογοτύπων, διακριτικών γνωρισμάτων, προϊόντων αποτελούν έργα πνευματικής ιδιοκτησίας, και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και κοινοτικού δικαίου καθώς και των διεθνών συμβάσεων.

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, επανέκδοση, φόρτωση, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση κοινού, σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Ν. 2472/97 για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Με την εγγραφή/δήλωση των στοιχείων σας, όπως είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση, η διεύθυνση κατοικίας, το τηλέφωνο κλπ., παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία τους από την Εταιρεία. Σκοπός της συλλογής των δεδομένων αποτελεί η διενέργεια συναλλαγών με την Εταιρεία μας και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την λήψη και ολοκλήρωση των παραγγελιών, την τιμολόγηση, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, , την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας, την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων (newsletters) σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και με τις δραστηριότητες της Επιχείρησής μας. Η διαδικασία συλλογής των δεδομένων γίνεται με ασφαλή και νόμιμο τρόπο και με κάθε διαφάνεια.

Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία διατηρεί τα στοιχεία των χρηστών μόνο για τις ανωτέρω συνθήκες και δεν δύναται να αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πωλήσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία παραμένουν απόρρητα. Κατ' εξαίρεση τα τηρούμενα στοιχεία δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, κατόπιν αιτήματός τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία διατηρεί το αρχείο των δεδομένων σας αποκλειστικά για όσο διάστημα είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία σας (άρθρο 12 Ν. 2472/1997) καθώς και να ζητήσετε την αλλαγή ή τη διαγραφή των στοιχείων αυτών και γενικά να προβάλλετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν (άρθρο 13 Ν. 2472/1997). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία στο e- mail info@max.gr .

Οι επισκέπτες οφείλουν να γνωρίζουν ότι στον ιστότοπο γίνεται χρήση της Τεχνολογίας SSL (Secure Sockets Layer) που αφορά ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας, το οποίο κρυπτογραφεί με χρήση κλειδιού 128 bits τις πληροφορίες που προέρχονται από τον τερματικό σας μέχρι αυτές να φθάσουν στο διακομιστή της ιστοσελίδας όπου και αποκρυπτογραφούνται. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων χωρίς τον κίνδυνο να αλλοιωθούν ή να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο.