ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Τρόποι αποστολής- πληρωμής

Η παραγγελία σας θα βρίσκεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στον χώρο σας. Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων και σε περιπτώσεις μεγάλου φόρτου εργασίας .

Οι εταιρία μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ και την Speedex Courier. Μόλις ετοιμαστεί η παραγγελιά σας ενημερώνεστε με email με τον αριθμό αποστολής του δέματος σας.
Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας εισάγοντας τον αριθμό αποστολής στην ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρίας.
Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην εταιρία courier για 7 εργάσιμες μέρες ενώ μετά το πέρας, το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στην εταιρία μας χωρίς επιπλέον ενημέρωση.

Έξοδα Αποστολής
Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3 € και ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 39 ευρώ
Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή το κόστος είναι επιπλέον 2 ευρώ.
Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί εάν ο τόπος αποστολής ανήκει σε δυσπρόσιτες περιοχές.
Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% .

Πολιτική επιστροφών

Δικαίωμα υπαναχώρησης
Έχετε δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε για οποιονδήποτε λόγο και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.
Επιστροφή/ Αντικατάσταση Προϊόντος
Για την επιστροφή προιόντων ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2810313115 ή με email στο sales@max.gr
Τα προϊόντα γίνονται δεκτά προς αλλαγή εφόσον τηρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
• Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί.
• Να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από όλες τις ετικέτες τους
• Να φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα κατά την αποστολή ( απόδειξη λιανικής πώλησης κοκ)
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, λανθασμένο ή κατεστραμμένο τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης επιβαρύνουν την εταιρεία μας.
Εφόσον επιθυμείτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο την αντικατάσταση του προϊόντος το κόστος της αποστολής της επιστροφής είναι δωρεάν για αρχικές παραγγελίες από 50 ευρώ και πάνω. Για αρχικές παραγγελίες μέχρι 50 ευρώ το κόστος ορίζεται στα 3 ευρώ, εφόσον γίνεται χρήση του κωδικού μας στην εταιρεία ταχυμεταφορών την οποία παραλάβατε. Το κόστος αυτό ,όπως επίσης και το κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και χρεώνονται ως έξτρα χρέωση στη νέα παράδοση.
Το νέο προϊόν που επιλέξατε θα αποστέλλεται εφόσον έχει παραληφθεί η επιστροφή και αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ότι πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής. Σε αντίθετη περίπτωση τα προϊόντα επιστρέφονται στον αποστολέα με έξοδα αποστολής που τον επιβαρύνουν.

Ακύρωση παραγγελιών
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μεσω email στο sales@max.gr. Δεν γίνεται αποδεκτή  ακύρωση παραγγελίας, εφόσον αυτή  έχει τιμολογηθεί και έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρεία courier.